Betrouwbare service

Uitstekende kwaliteit & scherp geprijsd

Hip-Kerstpakket laat zien dat uitstekende kwaliteit en een stijlvolle look samengaan met scherpe prijzen. Om het jou makkelijk te maken heeft Hip-Kerstpakket een aantal toffe en zeer betaalbare pakketten voor je samengesteld in diverse stijlen. Ga jij voor een culinair Italiaans pakket, een stoer BBQ pakket of kies jij een pakket voor de echte coffee-lover? Bij Hip-Kerstpakket vind je het allemaal. Bij Hip-Kerstpakket doen wij graag een stapje extra. Zo heb je bij ons de keuze uit maar liefst zeven (!) verschillende verpakkingen, die niet alleen functioneel maar ook nog eens bijzonder decoratief zijn. De kerstpakketten van Hip-Kerstpakket mag je dus met recht kerstgeschenken noemen.

Op maat levering

Ieder bedrijf is bijzonder. Zo heb je te maken met fulltime en parttime medewerkers. Maar ook met directie, kantoorpersoneel en productiemedewerkers. Deze diversiteit vraagt om op maat kerstpakketten, zowel qua inhoud als budget. Bij Hip-Kerstpakket vind je geen dertien in een dozijn kerstpakketten, onze kerstpakketten zijn uniek! Jij hebt namelijk de mogelijkheid om een kerstpakket geheel naar jouw wensen samen te stellen. Kies eenvoudig je verpakking en vul het met de food én non-food producten van jouw keuze, om te komen tot een pakket dat aansluit op jouw budget en specifieke wensen. Heb je een specifieke datum waarop jij de kerstpakketten wil laten afleveren? Moeten de pakketten op één of meerdere locaties worden bezorgd of wil je graag een persoonlijke boodschap aan jouw kerstpakket toevoegen? Hip-Kerstpakket houdt graag rekening met jouw wensen, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijke service

Heb je advies nodig bij het samenstellen van een kerstpakket of wil je de producten live komen bewonderen in onze showroom? Dat kan! Wij maken graag een afspraak met je om het perfecte kerstpakket voor jouw bedrijf samen te stellen. Maar uiteraard kan je ons ook per e-mail of telefonisch benaderen. Wij denken graag met je mee, of je nu één pakket of enkele honderden pakketten wil bestellen; iedere aanvraag krijgt bij ons evenveel zorg en aandacht. Zowel qua samenstelling, verpakking en logistieke verwerking staat het team van Hip-Kerstpakket voor je klaar!