Een goedkoop kerstpakket kan heel waardevol zijn!

Betaalbare kerstpakketten spam

Het is ieder jaar hetzelfde liedje; de vakantiekoffers zijn nauwelijks uitgepakt en je hoofd zit nog volledig in de zomer-modus wanneer je wordt ‘verrast’ door de eerste reclame voor kerstpakketten. Kerstpakketten?!! Voor je gevoel betaalde je gister nog het vakantiegeld uit aan je werknemers en nu hebben ze het alweer over het volgende ‘cadeau’. Dit jaar doe jij het anders, jouw medewerkers krijgen een goedkoop kerstpakket. Maar dan wel boordevol kwaliteit en luxe, want dat verdienen ze!

Kerstpakket keuzestress

Dure kerstpakketten, creatieve kerstpakketten, kies je eigen kerstpakket,hip kerstpakket verpakking (on) betaalbare kerstpakketten, geef-je-medewerkers-een-pluim-kerstpakket, laat ze parachutespringen of relaxen in de sauna, geef ze een standaard kerstpakket, een wijn- of bierpakket…. Kerstpakketten, je zou er keuzestress van krijgen! En stress is het laatste wat jij kan gebruiken in het laatste kwartaal van het jaar. Maar om nou naar zo’n typische kerstpakketten showroom te gaan en je te worstelen door de pasteitjes, blikjes ragout en zakjes borrelnoten is ook niet jouw stijl. Stop je zoektocht. Welkom bij Hip-Kerstpakket!

Een betaalbaar kerstpakket boordevol luxe

hip kerstpakket basic met blikDit jaar maak jij jouw medewerkers écht blij met een luxe kerstpakket, maar bovenal een betaalbaar kerstpakket! Dus geen gemaakte lachjes of formele bedankjes, maar alleen maar enthousiasme binnen jouw team van medewerkers. En welke werkgever wil dat nou niet? Bij Hip-Kerstpakket vind je zeer betaalbare kerstpakketten, vanaf €13,18 (excl. btw) koop jij al een voordelig kerstpakket. In tegenstelling tot talloze andere aanbieders is bij Hip-Kerstpakket een goedkoop kerstpakket géén flut pakket. En dat is nou juist waarin wij ons onderscheiden. Hip-Kerstpakket staat, zoals de naam al doet vermoeden, voor hippe kerstpakketten, maar ook voor hoogwaardige kwaliteit, Scandinavisch design en luxe. En zo wordt dus zelfs een goedkoop kerstpakket heel waardevol.

Zakenrelaties? Voordelig kerstpakket!

Doordat Hip-Kerstpakket kerstpakketten levert in verschillende prijsklassen is er voor ieder budget een geschikt kerstpakket beschikbaar. Door de vriendelijke prijzen is er binnen jouw kerstbegroting niet alleen ruimte voor een betaalbaar kerstpakket voor jouw medewerkers, maar blijft er zelfs budget over voor een goedkoop kerstpakketje voor zakenrelaties. En met zo’n mooi kerstpakket van Hip-Kerstpakket kan je écht voor de dag komen. Gerenommeerde merken als het Scandinavische House Doctor en Nicolas Vahé maken deel uit van de betaalbare kerstpakketten van Hip-Kerstpakket, dus je bent verzekerd van prachtige kwaliteit en luxe design. Om zowel het geven als het ontvangen tot een feest te maken wordt ieder goedkoop kerstpakket feestelijk door ons verpakt!

Goedkoop kerstpakket per stuk te bestellen

Bij Hip-Kerstpakket begrijpen wij dat ondernemers in de nazomer druk zijn met alles, behalve kerstpakketten! Daarom zijn we bij Hip-Kerstpakket snel én flexibel. Zo kan je kerstpakketten per stuk (na) bestellen en worden de goedkope kerstpakketten binnen drie tot vijf werkdagen verzonden. Dus is er half december een nieuwe medewerker aan je team toegevoegd? Bestel dan snel een extra kerstpakket en laat dit nieuwe teamlid zich welkom én gewaardeerd voelen.