Kerst relatiegeschenken om hebberig van te worden!

Leg jouw zakenrelaties in de watten met een kerst relatiegeschenk

Het laatste kwartaal van het jaar is aangebroken. Een moment om terug te blikken op het afgelopen zakelijke jaar. Wat ging er goed? Welke doelstellingen zijn behaald en waar kan in dit vierde kwartaal nog aan geschaafd worden om de laatste targets ook te kunnen behalen? Naast deze interne zaken is het, juist in dit laatste kwartaal extra belangrijk om de banden met zakenrelaties nog eens te versterken of aan te halen. Want zonder jouw zakenrelaties geen business! En dus leg jij ze een beetje extra in de watten met mooie kerst relatiegeschenken.

Origineel én feestelijk verpakt

cadeaupapier-sfeerNatuurlijk kan je (ook) dit jaar kiezen voor een chique Parker pen met ingegraveerd logo van jouw bedrijf. Of kan je jouw zakenrelaties verrassen met de traditionele kerststol. Maar heb je er wel eens over nagedacht dat deze, door jou zo geliefde kerststol, bij jouw zakenrelaties wel eens de neus uit zou kunnen komen? Daarom is het dit jaar tijd voor een hip kerst relatiegeschenk. En daarvoor ben je bij Hip-Kerstpakket aan het juiste adres! Hip-Kerstpakket heeft voor jou een exclusieve selectie gemaakt van de mooiste kerst relatiegeschenken die ongetwijfeld in de smaak zullen vallen bij al jouw zakenrelaties. De hippe kerst relatiegeschenken zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook nog eens heel origineel. En uiteraard voorzien wij ieder afzonderlijk geschenk van een feestelijke verpakking.

Kerst relatiegeschenken om dagelijks in beeld te blijven

lightbox-a4-4Graag lichten wij een paar kerst relatiegeschenken voor je uit om je een indruk te geven van de mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de A4 lightbox, een kerst relatiegeschenk bij uitstek! Simpelweg omdat het een ‘blijvertje’ is. De A4 lightbox wordt geleverd inclusief letters en symbolen waarmee jouw zakenrelatie zelf aan de slag kan gaan. Perfect om een mooie kerstwens op de etaleren, maar ook bijzonder geschikt voor verjaardagen, geboortes of om ‘gewoon’ een favoriete one-liner te exposeren.
Is het budget voor jullie kerst relatiegeschenken niet toereikend voor zo’n mooie lightbox? Niet getreurd! Hip-Kerstpakket heeft kerst relatiegeschenken voor ieder budget. Wat denk je bijvoorbeeld van ‘Le sac en papier’? Ik hoor je denken “Een zak van papier?” Ja, écht een papieren zak! Maar dan wel een hele mooie. Le sac en papier is de perfecte opberger voor bijna alles. Van rollen cadeaupapier tot knuffels, van vuile was tot de voorraad duplo van de kinderen. Dit stijlvolle kerst relatiegeschenk zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij jouw zakenrelaties. En omdat het onderdeel gaat uitmaken van het interieur schiet de naam van jouw bedrijf iedere dag even door het hoofd van de ontvanger!

Betaalbare kerstcadeaus voor jouw zakenrelaties

Natuurlijk heeft Hip-Kerstpakket nog veel meer suggesties om jouw zakenrelaties te verrassen met een origineel, kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar kerst relatiegeschenk. Neem daarom gauw een kijkje bij alle kerstcadeaus en maak je keuze. Dan zorgen wij voor een feestelijke verpakking en snelle levering!