Doe eens gek, dit jaar geen Makro kerstpakket of Sligro kerstpakket!

Makro kerstpakket keuzestress

Sinds jaar en dag valt ‘ie – ieder jaar eerder dan jij daar aan toe bent – op je (digitale) deurmat; de kerstpakketten catalogus van de Makro en/of Sligro. En dan begint de ‘worsteling’ door het enorme aanbod pakketten van Makro kerstpakket. Of wellicht durf jij je te begeven in één van de overvolle showrooms om tot een keuze te komen van een Sligro kerstpakket. Get out of your comfortzone en ga voor een luxe én betaalbaar kerstpakket van Hip-Kerstpakket.

Sligro kerstpakket, zie door de (kerst)bomen het bos niet meer

Bierpakketten die de glazencollectie van jouw zakenrelaties tot een ratjetoe maken. Ragout en pasteitjes die net zo lang in de voorraadkast liggen tot ze er zelf uitlopen. Om nog maar niet te spreken van de altijd-leuke verpakkingen, die jou door de kerstbomen het bos niet meer laten zien. ‘Geniet’ jij ook al jaren van de formele, al dan niet gemeende, bedankjes van jouw medewerkers nadat ze hun Makro kerstpakket in ontvangst hebben genomen? Dit jaar is het tijd voor verandering! Bespaar jezelf de keuzestress in de Sligro kerstpakket showroom. Hip-Kerstpakket heeft een overzichtelijk assortiment kerstpakketten geschikt voor ieder budget.

Hip-Kerstpakket draagt bij aan een gezonde leefstijl!

Natuurlijk wil jij jouw medewerkers bedanken voor hun inspanningen in het afgelopen jaar. Zonder hun inzet en enthousiasme had de vlag er nu heel anders bij gehangen. Een eindejaarsgeschenk is dus zeker op z’n plek. Maar waarom zou jij ze vol stoppen met borrelnootjes en toastjes uit een Sligro kerstpakket of zou je bijdragen aan de nodige kilo’s overgewicht door een ‘Lekkers bij de koffie’ Makro kerstpakket te schenken? Hip-Kerstpakket heeft een aantal unieke kerstpakketten in het assortiment die op een stijlvolle manier ook nog eens bijdragen aan een gezonde leefstijl van jouw medewerkers!

De dertien in een dozijn verpakkingen van Makro kerstpakket

Je ziet het terug in zowel Makro kerstpakket als Sligro kerstpakket, de één pot nat verpakkingen. Werkelijk álles uit het pakket bevat dezelfde olijke kerstmannetjes, winterste sneeuwvlokjes of twinkelende lichtjes op de verpakking. Op deze manier is het niet of nauwelijks te achterhalen van welk A-, B-, of misschien wel C-merk de producten afkomstig zijn. Ook bij Hip-Kerstpakket waarderen wij een mooie samenhang tussen de producten in een kerstpakket, zowel qua verpakking als qua productsoort. Maar wij houden van transparantie en kwaliteit, A-kwaliteit welteverstaan! En daarom bevatten de hippe kerstpakketten van Hip-Kerstpakket uitsluitend producten van A-merken als House Doctor en Nicolas Vahé.

Dag Sligro kerstpakket, hallo Hip-kerstpakket!

Bespaar jezelf de worsteling door de Makro kerstpakket catalogus of de keuzestress in de Sligro kerstpakket showroom. Gun jezelf het overzicht en je medewerkers de kwaliteit van een kerstpakket van Hip-Kerstpakket. Wij leveren snel en voorzien ieder kerstpakket van een feestelijke stijlvolle verpakking.