Wie zijn wij

Wat leuk dat je onze website bezoekt, welkom!

Wij zijn Maureen, Arnaud en Arjan de gezichten achter Hip-Kerstpakket. Met een achtergrond in de ICT is Arnaud het technische brein achter Hip-Kerstpakket, Maureen heeft haar sporen verdiend in de woon- en interieursector. Al eerder bundelden wij onze krachten door de succesvolle woonwebshop Villa Madelief te lanceren. Arjan is verantwoordelijk voor de verkoop en distributie en heeft jarenlang ervaring in deze sector.

Hip-Kerstpakket ontstond enerzijds door de toenemende vraag van klanten van Villa Madelief naar originele en stylish verantwoorde kerstpakketten. Anderzijds werden wijzelf jarenlang door zakenrelaties ‘verwend’ met eindejaarsgeschenken die óf bij de kringloop belandden omdat ze alles behalve hip waren óf in de voorraadkast belandden totdat de houdbaarheidsdatum verstreken was.

Met de lancering van Hip-Kerstpakket willen wij grote én kleine bedrijven de gelegenheid geven om hun werknemers en/of zakenrelaties te verrassen met een hip, bruikbaar en kwalitatief hoogwaardig kerstpakket. Bij de samenstelling van de kerstpakketten hebben wij rekening gehouden met verschillende budgetten. Zo zorgen wij ervoor dat een hip kerstpakket toegankelijk is voor ieder budget!

Maureen Rosier
Maureen Rosier
Arnaud Geeve
Arnaud Geeve
Arjan Timpers